surinamegirls.reismee.nl

Suriname here we come!!

Heeej,

Nog 24 dagen en dan gaan we al weg! 15 augustus vertrekken we vanaf Schiphol. We vliegen om 11.00 uur met Surinam Airways. De zenuwen slaan al flink toe en we zien al op tegen het afscheid.

Wink

Op dit moment zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen. Zoals MRSA test, verzekeringen afsluiten, malaria pillen kopen, enz...

Via deze site hopen wij jullie op de hoogte te houden van onze avonturen en belevenissen in Suriname.

Ons volgende bericht zullen we sturen als wij in Paramaribo zijn gearriveerd!!!

Laughing

Groetjes Beatrijs, Gertrud en Marieke

Kirstenn

Haa Meiden..!
Hier jullie eerste berichtjee..!
Bij jullie gaat het echt al opschieten zeg..! Phoee..:D!
Maar wel spannend..:D!

Je moeten alvast maar een leuk eet tentje opzoeken.. haha.. kunnen we daar keer met zn alle ete..!

Tot in Paramaribo..:D!

xx Kirsten

Elize

Gilo zusje!

Spannend! Ga je bijna weg voor 10 weken! Ik ga je wel missen!

Liefs Elize en succes met alle voorbereidingen!

rje

Gilo trudepude,

Succes he, je wordt al een grote meid!

Succes!

Wat is een huilende neger?

rje

een snicker!

Haha

Marjolein

Hee meiden!

Heeeeel veel plezier! Geniet er dubbel en dik van! Ik ga zeker met jullie mee reizen via deze site!

Tot vanavond?!

Xx Lein

Suus

Heeej meiden!!

Heeeeel veel plezier in suriname!! Hoop dat jullie het erg naar je zin hebben, en er heel veel van leren!!

Liefs Suus

Therese

Hi meiden
Onwijs veel plezier in Suriname! Jullie gaan echt een onwijs mooie periode tegemoet! Het AZP is echt een goed ziekenhuis om te werken. Zeer aangenaam personeel.... Ik hoorde dat jullie ook op de verloskamers komen te staan, geweldig! Ik ben echt reuze benieuwd naar jullie spannende verhalen.
Heeeeeeeel veel plezier
groetjes
Therese

ps
Ik zal aan marieke nog een aantal nummers geven van trips enzo... Ruben is een goede trip organisator;) Altijd handig om te weten....

Elianne de Geus

Dag meiden en in het bijzonder Marieke,

Spannend joh...nog maar een paar dagen en de reis gaat beginnen. Geniet ervan!
Ik ga zeker deze site checken om te lezen over jullie avonturen :) Leuk!
Daag
Liefs Ee

paula

Hallo Trijs en andere meiden!

Zet 'm op en braad de boter eruit! We hopen, dat jullie een leuke en leerzame tijd hebben en er echt van kunnen genieten!

Tot mails!

Leny

Hoi Be en gevolg
Wat leuk jullie verhalen te lezen van de eerste ervaringen en gelijk maar op stap gegaan Be. Pas op want kaaimannen zijn gevaarlijk. Je zal straks niet weten wat je eerst moet vertellen maar dat duurt nog even.Geniet met volle teugen van je werk en alle ervaringen.Kijken uit naar je volgende belevenissen.Groetjes Leny en Piet

Klaas en Heleen

Ha bruine Surinamers!

Hows life? Wel goed daar he volgens mij? Gaaf or om te horen wat jullie daar allemaal sjouwen! Jullie genieten er volop van volgens mij! Hebben jullie nog plannen gemaakt om naar Awarradam te gaan? Is leuk or, maar goed alles lijkt wel een beetje op elkaar daar volgens mij! Als jullie straks weer trug in Ned zijn, is het echt acclimatiseren volgens mij! Maar dat komt helemaal goed, je bent zo weer gewend aan het koude weer ;-) Hee geniet ze daar he?! tot horens!

liefs ons