surinamegirls.reismee.nl

Verjaardag Marieke & Dolfijnentour

Deze foto is gemaakt op een Hindoestaanse builoft! We kennen de bruidegom van het vorige weekend, hij was onze buschauffeur!

Reacties

Reacties

oma haamstede

Hallo Meiden.
Ben met Paula + Geert om een kopje koffie bij je vader. Wat geniet ik van je foto's en verhalen. Ben je nu ook niet meer bang voor een spin, nu ik je zie met een boomkip! Een brief komt er snel aan en ik bel je volgende week.
Veel plezier met de komende vrije dagen!

Groetjes van Oma en Job, Paula en Geert

Paula

Hoi Trijs!
Wat een leuke foto's! Ik herken verschillende dingen, nu ik de foto's van Anneliese heb gezien. Ze had er een behoorlijk aantal en met de verhalen erbij gaat het nu echt voor me leven! Ik begrijp nu ook waarom ze vroeg of jullie die aardige chauffeur weer hadden!
Wat maken jullie veel mee! Nu weer een bruiloft bijgewoond, wat leuk! Krijg je daar dan zomaar een uitnodiging voor? Geweldig! Zo leer je echt de gewoontes in een land kennen.
Gisteren waren we dus even bij je vader, met oma. Heel gezellig, al was het niet zo lang. We moesten nog naar Haamstede en toen nog naar huis.
Je gaat nu aftellen, denk ik. Nog even heerlijk vakantie vieren en dan weer naar ons koude(re) land. Wat zal dat een overgang zijn! En wennen aan al het (over)georganiseerde regeltjesland! Daar moeten wij ook altijd weer even aan wennen als we in Oost-Europa geweest zijn.
Geniet van je laatste weken, groetjes aan allemaal en tot de volgende keer!

Petra

Hallo Beatrijs:
Wat was het leuk om je even te horen, toen we bij je vader waren. Daarnet heb ik jullie foto's zitten bekijken van de dolfijnen. Wat zou Thekla dit graag ook eens doen, denk ik.
Nog veel werkplezier, deze laatste dagen en daarna heerlijk nog 2 weken genieten van de Surinaamse zon! Neem maar wat mee hier naar toe.
Groetjes aan de andere meiden.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!